logo KSV groot transparant

 Onderzoek         Contact  FAQ

ir. Renske van Asten, Manager Voeding en Gezondheid

ir. Renske van Asten werkt vanaf mei 2019 als Manager Voeding en Gezondheid bij het Kenniscentrum Suiker & Voeding. Zij heeft Voeding & Gezondheid gestudeerd aan de Wageningen University en, na een half jaar te hebben gewerkt aan de University of Liverpool, heeft zij haar master behaald in ‘Nutritional Physiology and Health Status‘. Daarna heeft zij een aantal jaren voor een voedselmiddelenbedrijf gewerkt, hier informeerde zij klanten en de verkoopafdeling over de verschillende voedselproducten die geproduceerd werden en ondersteunde zij de kwaliteitsafdeling.

Voor het kenniscentrum is ze verantwoordelijk voor het bijhouden van de wetenschappelijke literatuur en maatschappelijke ontwikkelingen, omtrent suiker in relatie tot voeding en gezondheid. Deze informatie wordt gebruikt in diverse communicatie-uitingen.

 

Afdrukken

ir. Renske van Asten

Manager Voeding en Gezondheid

LINKEDIN » | TWITTER »

Informatiemap nu digitaal beschikbaar!

informatiemapBent u diëtist, voedingskundige intermediair of beleidsmaker? Dan biedt de informatiemap van Kenniscentrum suiker & voeding u achtergrondgegevens zoals samenvattingen van wetenschappelijke literatuur, verschillende position papers en factsheets. Abonnees ontvangen enkele keren per jaar digitale updates van (delen van) de inhoud. Bekijk de complete informatiemap op www.suikerwetenschap.nl

 

Abonneer op updates

deel deze pagina