logo

 Onderzoek         Contact  FAQ

Nascholing 

Koolhydraten en gewicht.
Wat adviseer jij de cliënt?

Brood weegschaal kWeet jij wat de rol van koolhydraten in gezonde voeding is? Geef je cliënten advies wel of niet koolhydraatarm te eten? Na een introductie door Liesbeth Oerlemans gaan we samen met Prof.dr. Fred Brouns (Maastricht University) en Prof.dr. Lisbeth Mathus-Vliegen (AMC) in op vragen die met koolhydraten en gewicht te maken hebben. Er komen diverse thema’s aan bod zoals soorten koolhydraten, functies van koolhydraten en verschillende diëten die populair zijn.

Luister ook naar Tom de Bruyne, medeoprichter van SUE Amsterdam, een bureau dat is gespecialiseerd in gedragsbeïnvloeding. Wat zijn de knoppen waar je aan moet draaien zodat iemand z’n gedrag verandert? De Bruyne belooft: aan het eind van de presentatie zou je in staat moeten zijn om iedereen alles te laten doen wat je wilt!

Doelgroep: gewichtsconsulenten en praktijkondersteuners.

Aanmelden en programma

Het programma is op iedere locatie gelijk, we maken het je makkelijk door op 2 verschillende data en locaties in Nederland deze nascholing aan te bieden. De locaties zijn allemaal goed bereikbaar met openbaar vervoer of auto.

Aanmelden is mogelijk door te klikken op de locatie van je keuze in onderstaande blokken.

Mochten er onverhoopt te weinig aanmeldingen zijn voor een bepaalde locatie, dan behouden wij ons het recht voor deze bijeenkomst te annuleren en kun je een andere locatie kiezen.

De kosten voor de nascholing, inclusief alle lezingen, een broodmaaltijd, deelnemerscertificaat en BTW zijn 

  • Euro 50,- voor BGN leden en NVvPO leden
  • Euro 75,- voor alle andere belangstellenden

Deze nascholing is door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) geaccrediteerd met 2 punten.
Deze nascholing is door de Nederlandse Vereniging van Praktijkondersteuners (NVvPO)logo nvvpo geaccrediteerd met 4 punten. 
Je ontvangt hiervoor een certificaat. 

Tot 1 week voor aanvang is het mogelijk kosteloos te annuleren. Latere annuleringen worden ongeacht de reden niet gehonoreerd.
Wij verzoeken je onze privacyverklaring goed door te lezen. 

BGN

 

2 427 events4793f224d90318ac4d4b738b2d1ff359

deel deze pagina