logo kenniscentrumsuikerenvoeding 50jaar website

 Onderzoek         Contact  FAQ

Dr.ir. Astrid van Langeveld, manager Voeding en Gezondheid

Dr.ir. Astrid van Langeveld werkt vanaf mei 2018 als manager Voeding en Gezondheid bij het Kenniscentrum suiker & voeding. Zij heeft Voeding en Gezondheid gestudeerd aan Wageningen University en deels aan de University of Copenhagen en haar master behaald in 'Sensory Science and Eating Behaviour'. Daarna heeft zij promotieonderzoek gedaan aan Wageningen University op het gebied van smaak en voeding.

Ze is verantwoordelijk voor het bijhouden van de wetenschappelijke literatuur en maatschappelijke ontwikkelingen, omtrent suiker in relatie tot voeding en gezondheid. Deze informatie wordt gebruikt in diverse communicatie-uitingen.

Afdrukken

Dr.ir. Astrid van Langeveld

Manager Voeding en Gezondheid

LINKEDIN » | TWITTER »

Informatiemap nu digitaal beschikbaar!

informatiemapBent u diëtist, voedingskundige intermediair of beleidsmaker? Dan biedt de informatiemap van Kenniscentrum suiker & voeding u achtergrondgegevens zoals samenvattingen van wetenschappelijke literatuur, verschillende position papers en factsheets. Abonnees ontvangen enkele keren per jaar digitale updates van (delen van) de inhoud. Bekijk de complete informatiemap op www.suikerwetenschap.nl

 

Abonneer op updates

deel deze pagina