logo KSV groot transparant

 Onderzoek         Contact  FAQ

Kenniscentrum: ‘Imago suiker slechter, maar dat is onterecht’ Interview Janine Verheesen en Andries Olie in Food+Agri business

Het imago van suiker wordt steeds slechter, terwijl het niet persé ongezond is. ”In een voedingspatroon gaat het om een totaalplaatje, als je minder calorieën moet nuttigen, hoort minder suiker daarbij. Maar andere voedingsstoffen ook".


Het kenniscentrum vergaart en verspreidt wetenschappelijke informatie over suiker in relatie tot voeding en gezondheid. “Goede, wetenschappelijk onderbouwde informatie is van groot belang, in de hele voedselketen tot en met de consument”.

Een interview met Janine Verheesen en Andries Olie over het imago van suiker lees je in Food+Agri business.

https://www.foodagribusiness.nl/kenniscentrum-imago-suiker-slechter-maar-onterecht/

Informatiemap nu digitaal beschikbaar!

informatiemapBent u diëtist, voedingskundige intermediair of beleidsmaker? Dan biedt de informatiemap van Kenniscentrum suiker & voeding u achtergrondgegevens zoals samenvattingen van wetenschappelijke literatuur, verschillende position papers en factsheets. Abonnees ontvangen enkele keren per jaar digitale updates van (delen van) de inhoud. Bekijk de complete informatiemap op www.suikerwetenschap.nl

 

Abonneer op updates

deel deze pagina