logo kenniscentrumsuikerenvoeding 50jaar website

 Onderzoek         Contact  FAQ

Uitnodiging congres:
Dialoog over koolhydraten

Donderdag 28 september 2017
Jaarbeurs Utrecht

Accreditatie St. ADAP (diëtisten): 5,5 punt

Ben je er ook bij?
Aanmelden is nog mogelijk

Voedingswetenschappers en diëtisten lichten achtergronden en praktijkadviezen over koolhydraten toe. Het expertpanel discussieert over het nut en de veiligheid van een laagkoolhydraatvoeding en een voeding met een koolhydraatpercentage volgens de Richtlijnen goede voeding 2015. Ook jij kunt vragen stellen aan het panel. Wat adviseer jij als voedingsprofessional?

Uitnodiging congres 28 09 2017

Kosten entree/lunch/borrel: 

  • studenten € 20,
  • voedingsprofessionals vanaf € 50.

Kenniscentrum suiker & voeding organiseert het congres in samenwerking met Voeding Nu, Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN).

Lees in de laatste Suiker in perspectief wat sprekers vertellen over het congres.

 

BETROKKENEN AAN HET WOORD

In deze extra nieuwsflits van Kenniscentrum suiker & voeding komen vier betrokkenen aan het woord. Achtereenvolgens zijn dat (in alfabetische volgorde):

Willy Gilbert (Diëtisten Coöperatie Nederland), voorzitter

Annemieke van Ginkel (Vialente bv en Nutri-akt), directeur

Wineke Remijnse (Nederlandse Vereniging van Diëtisten), Beleidsadviseur Kwaliteit

Prof.dr.ir. Wim Saris (Maastricht University), Emeritus hoogleraar Humane voeding, lid Wetenschappelijke Raad van Kenniscentrum suiker & voeding

Lees hieronder de gesprekken met een aantal van de betrokkenen.

 

Informatiemap nu digitaal beschikbaar!

informatiemapBent u diëtist, voedingskundige intermediair of beleidsmaker? Dan biedt de informatiemap van Kenniscentrum suiker & voeding u achtergrondgegevens zoals samenvattingen van wetenschappelijke literatuur, verschillende position papers en factsheets. Abonnees ontvangen enkele keren per jaar digitale updates van (delen van) de inhoud. Bekijk de complete informatiemap op www.suikerwetenschap.nl

 

Abonneer op updates

deel deze pagina