logo KSV groot transparant

 Onderzoek         Contact  FAQ

Call for pre-proposals

Heeft u een interessant onderzoeksidee over suiker in gedachten? KSV heeft voor 2017 en 2018, € 50.000,- beschikbaar voor een onderzoeksproject. Matching vanuit NWO of andere bronnen heeft daarbij de voorkeur.

Lees hier verder hoe u kunt reageren en wat de voorwaarden zijn. 

Achtergrond Kenniscentrum suiker & voeding

Kenniscentrum suiker & voeding (KSV) wil de wetenschappelijke kennis op het gebied van suiker in een gezonde leefstijl vergroten, bij onder andere gezondheidsprofessionals, voedingswetenschappers, beleidsmakers, voedingsmiddelenindustrie en de media. KSV baseert haar communicatie op wetenschappelijke feiten, op bevindingen die volledig zijn te toetsen en volgt de adviezen van onafhankelijke adviesorganen zoals de Gezondheidsraad en de European Food Safety Authority. KSV wordt gefinancierd door Suiker Unie, onderdeel van Royal Cosun, een coöperatie van 9.000 bietentelers.

Kijk voor meer informatie op: http://www.kenniscentrumsuiker.nl/over-ons

Informatiemap nu digitaal beschikbaar!

informatiemapBent u diëtist, voedingskundige intermediair of beleidsmaker? Dan biedt de informatiemap van Kenniscentrum suiker & voeding u achtergrondgegevens zoals samenvattingen van wetenschappelijke literatuur, verschillende position papers en factsheets. Abonnees ontvangen enkele keren per jaar digitale updates van (delen van) de inhoud. Bekijk de complete informatiemap op www.suikerwetenschap.nl

 

Abonneer op updates

deel deze pagina