Suiker in perspectief editie 46 | oktober 2019

Inhoudsopgave 2
Alle voedselkeuzelogo’s hebben voor- en nadelen 4
Een claim op een verpakking gaat niet alleen over een gezond ingrediënt 6
Duwtjes op het onbewuste voor een betere voeding 10
Waarom een ‘light’-product geen lichtblauwe verpakking moet hebben 12
Een varken in de slagroomtaart? 14
Wat is het verschil tussen de Tour de France en een balletvoorstelling? 16
Intermittent Fasting, een hype of evidence based? 18
Wetenschappelijke validatie is niet meer vanzelfsprekend 20
COLUMN: WIM VERBEKE 21
VOEDING IN HET NIEUWS 22
Eiwitdrankje wel nodig na krachtinspanning? 22
Ouderen vallen minder gemakkelijk af 22
Omega-3 supplementen helpen bij depressie 23
Wil je een colaatje of een biertje? 23
RkJQdWJsaXNoZXIy NzYzNDc=