Table of Contents
1
24
Suiker in perspectief editie 46 | oktober 2019
Inhoudsopgave
2
Alle voedselkeuzelogo’s hebben voor- en nadelen
4
Een claim op een verpakking gaat niet alleen over een gezond ingrediënt
6
Duwtjes op het onbewuste voor een betere voeding
10
Waarom een ‘light’-product geen lichtblauwe verpakking moet hebben
12
Een varken in de slagroomtaart?
14
Wat is het verschil tussen de Tour de France en een balletvoorstelling?
16
Intermittent Fasting, een hype of evidence based?
18
Wetenschappelijke validatie is niet meer vanzelfsprekend
20
COLUMN: WIM VERBEKE
21
VOEDING IN HET NIEUWS
22
Eiwitdrankje wel nodig na krachtinspanning?
22
Ouderen vallen minder gemakkelijk af
22
Omega-3 supplementen helpen bij depressie
23
Wil je een colaatje of een biertje?
23
RkJQdWJsaXNoZXIy NzYzNDc=