Table of Contents Table of Contents
Previous Page  2 / 24 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 2 / 24 Next Page
Page Background

2|

Inhoudsopgave

Suiker in perspectief, september 2017

Inhoudsopgave

Volg ons: www.twitter.com/suikerenvoeding Blijf op de hoogte: RSS fees abonneer Bekijk ook de eerder verscenen nummers Diëtist heeft behoefte aan recente wetenschappelijke feiten Resultaten van voedingsonderzoek krijgen in de media veel aandacht. Via sociale media, kranten, radio en televisie, via foodbloggers en -vloggers wordt erover geschreven en gepraat. Maar de kwaliteit van die berichten laat vaak te wensen over. Het leidt wel tot bijvoorbeeld ‘zelfverklaarde koolhydraat- en glutenmijders’. ‘We willen onze kennis delen met de diëtist’ Dr.ir. Janine Verheesen is directeur van Kenniscentrum suiker & voeding. Over het koolhydratencongres 2017 zegt ze: ‘Kenniscentrum suiker & voeding vindt het belangrijk dat de professionals goed zijn geïnformeerd over de huidige kennis over koolhydraten.' Koolhydratencongres 2017 Wat adviseer jij als voedselprofessional? 7 4 Klik hier voor aanmelden en het programma