Table of Contents Table of Contents
Previous Page  15 / 18 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 15 / 18 Next Page
Page Background Glucosestroop, geconcentreerd appelsap en honing, waarom worden deze suikers niet allemaal onder de noemer ‘suiker’ op het etiket vermeld? En is het nodig om suikers in vleeswaren te gebruiken? Lees het in deze factsheet. De nieuwe position papers en factsheets zijn als pdf te vinden op onze website voor gezondheidsprofessionals: www.kenniscentrumsuiker.nl onder het relevante thema. Er zijn nog veel meer publicaties die u kunt raadplegen: suiker & verslaving bijvoorbeeld, definities koolhydraten en suikers of informatie over fructose. De informatiemap van Kenniscentrum suiker & voeding bevat een gedrukt exemplaar van alle position papers en factsheets. Nog geen informatiemaphouder? Vraag hier de gratis informatiemap aan Suikers op het etiket (december 2015)

Infokicks

In samenwerking met Nederlandse wetenschappers

heeft Kenniscentrum suiker & voeding een aantal

informatieve filmpjes gemaak

t: infokicks .

Zie hierboven bijvoorbeeld de infokick Suiker en

overgewicht met prof.dr.ir. Edith Feskens, hoogleraar

Voeding en Gezondheid in de levenscyclus,

Wageningen University. Wilt u in de toekomst op de

hoogte blijven van nieuwe filmpjes? Abonneer u dan

op o

ns YouTubekanaal. Website en informatiemap

Nieuwse position papers en factsheets!

|15

Suiker in perspectief, februari 2016

Factsheet Suikers op het etiket Glucosestroop, geconcentreerd appelsap en honing,waaromworden deze suikers niet allemaal onder de noemer ‘suiker’ op het etiket vermeld?