Inhoudsopgave |
2 |
'De suikersector wil deel van de oplossing zijn' |
4 |
75 jaar voedingsvoorlichting in Nederland |
8 |
Ethiek is heel actueel |
12 |
'Diëtist: timmer aan de weg' |
15 |
Willy Gilbert over de diëtist als medebehandelaar |
18 |
Nieuwe position papers en factsheets! |
20 |
Gastcolumn door Annemieke van Ginkel, directeur diëtheek |
22 |
‘Amerikanen maken het ongelooflijk ingewikkeld’ |
24 |
NIEUWSFLITSEN |
29 |
Voeding heeft geen prioriteit |
29 |
Gluten of FODMAPs? |
29 |
Onzinnig suikerexperiment |
29 |
Ook nieuwe voedingsrichtlijnen in Zweden |
30 |
Het uitsluiten van brood is niet zonder risico's |
30 |
Wetenschappers lijken steeds vaker te overdrijven |
31 |
'Je bent wat je eet' |
31 |