Table of Contents
1
22
Suiker in perspectief editie 55 | maart 2022
Inhoudsopgave
2
“Leefstijl en voeding steeds belangrijker in onderzoek naar alzheimer"
4
Ruimte voor toegevoegde suikers in een gezond en ook duurzaam voedingspatroon
8
Eet jij al duurzame, gezonde en smakelijke insecten?
12
Suikerbiet: een plantaardige circulaire uitblinker
14
Is eten binnen een tijdslot aan te raden bij diabetes type 2?
16
VOEDING IN HET NIEUWS
18
Begrijpen consumenten de term ‘duurzaamheid’?
18
Onderzoek: leiden voedingsclaims tot minder gezonde keuzes?
18
Mensen met diabetes herkennen zoete smaak minder
19
SUIKER & WETENSCHAP
20
Meer weten over de glycemische index?
20
Nieuwe animatievideo
20
Meer weten over de glycemische index?
21
Maandelijkse nieuwsbrief
21
RkJQdWJsaXNoZXIy NzYzNDc=