Suiker in perspectief editie 55 | maart 2022

Inhoudsopgave 2
“Leefstijl en voeding steeds belangrijker in onderzoek naar alzheimer" 4
Ruimte voor toegevoegde suikers in een gezond en ook duurzaam voedingspatroon 8
Eet jij al duurzame, gezonde en smakelijke insecten? 12
Suikerbiet: een plantaardige circulaire uitblinker 14
Is eten binnen een tijdslot aan te raden bij diabetes type 2? 16
VOEDING IN HET NIEUWS 18
Begrijpen consumenten de term ‘duurzaamheid’? 18
Onderzoek: leiden voedingsclaims tot minder gezonde keuzes? 18
Mensen met diabetes herkennen zoete smaak minder 19
SUIKER & WETENSCHAP 20
Meer weten over de glycemische index? 20
Nieuwe animatievideo 20
Meer weten over de glycemische index? 21
Maandelijkse nieuwsbrief 21
RkJQdWJsaXNoZXIy NzYzNDc=