Suiker in perspectief editie 52 | mei 2021

Is productherformulering de Heilige Graal voor een gezondere voeding? |15 Suiker in perspectief, mei 2021 IR. MARTINE VAN DER MAST, PROGRAMMAMANAGER NUTRITION & HEALTH WAGENINGEN FOOD & BIOBASED RESEARCH JOOST BLANKESTIJN, PROGRAMMAMANAGER FOOD INNOVATIONS FOR RESPONSIBLE CHOICES, WAGENINGEN FOOD & BIOBASED RESEARCH Is productherformulering de Heilige Graal voor een gezondere voeding? De afgelopen jaren is veel kennis opgedaan en technologie ontwikkeld om producten te herformuleren met als doel ze gezonder te maken. Joost Blankestijn vertelt vanuit de toegepaste wetenschap over de technische mogelijkheden die Wageningen Food & Biobased Research (een van de onderzoeksorganisaties van Wageningen University & Research (WUR)) hiervoor biedt. Ir. Martine van der Mast geeft haar visie voornamelijk vanuit gezondheidsperspectief.

RkJQdWJsaXNoZXIy NzYzNDc=