Suiker in perspectief editie 48 | mei 2020

|19 Suiker in perspectief, mei 2020 Suiker & wetenschap Kenniscentrum suiker & voeding heeft een leuke animatievideo gemaakt die op een snelle manier informatie geeft over hoe onze hersenen reageren op suiker. Voor meer informatie over dit onderwerp, ga naa r pagina 6 van deze SIP. Kenniscentrum suiker & voeding heeft een YouTube- kanaal met meer interessante video's over suiker: www.youtube.com/user/Suikerwereld. Hierop tref je meerdere video’s aan waarin onder andere verteld wordt over hoeveel suikers we in Nederland eten, welke functies suiker heeft in voedingsmiddelen en een video met uitleg over hoe je kunt weten hoeveel suiker er precies in een product zit. Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen van voeding, suiker en meer? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal of volg ons via andere sociale media. We zijn actief op Facebook, Instagram en LinkedIn: Nieuwe animatievideo AANMELDEN Wil je meer achtergrondinformatie over suiker of de rol van suikers in voeding en gezondheid, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek? Ga naar onze digitale informatiemap via www.suikerwetenschap.nl. Je kunt je ook abonneren op deze informatiemap. Dan krijg je alle updates als eerste mee. Klik daarvoor op onder- staande aanmeldknop. Meer informatie? Binnenkort: nieuwe factsheet over de sensorische aspecten van zoet Binnenkort komt er een nieuwe versie online van de factsheet over de sensorische aspecten van suiker. Kenniscentrum suiker & voeding beschrijft de rol van verschillende zintuigen bij het proeven en eten. Daarnaast komt de zoetkracht van verschillende calorische en niet-calorische zoetstof- fen aan bod. Houd de website in de gaten of schrijf je in voor de digitale informatiemap, zodat je de update als eerste meekrijgt. SUIKER & WETENSCHAP

RkJQdWJsaXNoZXIy NzYzNDc=