Table of Contents Table of Contents
Previous Page  3 / 30 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 3 / 30 Next Page
Page Background Wat goed is voor de mens, is ook goed voor de planeet Hans Dagevos, senior onderzoeker aan Wageningen University en lector aan Hogeschool Inholland: ‘Het Voedings- centrum heeft wat betreft het milieu een grote sprong in de goede richting gemaakt!’

Inhoudsopgave

|3

Suiker in perspectief, mei 2016

COLOFON

Suiker in perspectief is een uitgave van

Kenniscentrum suiker & voeding. Onze publica-

ties zijn gebaseerd op wetenschappelijk

onderzoek en staan onder toezicht van een

onafhankelijk

e redactieraad

van deskundigen.

Ontwerp en realisatie:

Lexenzo, geeft vorm aan communicatie 'Ik vind dat er een grote stap vooruit is gemaakt' Annemieke van Ginkel over de Schijf van Vijf. Ze vindt dat er nog wel een vertaal- slag nodig is. ‘Laat de professionals nu zelf eerst bekijken hoe consumenten het in de praktijk oppakken.’ VOEDING IN HET NIEUWS - Geen relatie tussen dopamine- receptoren en BMI - ‘Weg met het vinkje’ nog niet gelukt! - Het portiegrootte-effect - Katan rekent af met zeventig voedingsmythes - Infokicks 28 20 16 18 25 COLUMN: BOB CRAMWINCKEL De smaak van gezondheid. 'Blindelings vertrouwen op de uitkomsten van een model is onverstandig' Ir. Gerard Kramer over het rekenmodel Optimeal®