Table of Contents Table of Contents
Previous Page  2 / 30 Next Page
Information
Show Menu
Previous Page 2 / 30 Next Page
Page Background

2|

Inhoudsopgave

Suiker in perspectief, mei 2016

Inhoudsopgave

Volg ons: www.twitter.com/suikerenvoeding Blijf op de hoogte: RSS feeds abonneer Bekijk ook de eerder verschenen nummers Diëtisten reageren Van 'enthousiast en knap' tot 'onduidelijk en verwarrend'. Drie consumenten vullen ‘jouw schijf’ in We vroegen drie consumenten om op de website van het Voedingscentrum ‘Jouw Schijf’ in te vullen en een aantal vragen te beantwoorden. Kunnen ze wat met de adviezen? Kan het beter, zijn ze praktisch? Van Richtlijnen goede voeding naar Richtlijnen Schijf van Vijf Een nieuwe Schijf van Vijf: dezelfde naam maar toch heel anders. Het Voedings- centrum heeft het beeld van de Schijf en de adviezen aangepast. Opvallend? 12 14 4 8 ‘Nieuwe Schijf van Vijf moet leiden tot gedragsverandering’ Gerda Feunekes, directeur Voedingscentrum: ‘Ik hoop dat we gezonder en duurzamer eten, meer volgens de Schijf van Vijf en dat we iedereen bereiken, ook mensen met een lagere opleiding’.