logo KSV groot transparant

 Onderzoek         Contact  FAQ

Dr.ir. Harm van Baar

Harm van Baar werkt vanaf augustus 2020 als manager voeding en gezondheid bij Kenniscentrum suiker & voeding. Harm heeft aan Wageningen University de bachelor Voeding & Gezondheid en de master Nutrition & Health gevolgd. Daarna heeft hij in Wageningen promotieonderzoek gedaan, met als onderwerp de relatie tussen lichaamssamenstelling en het ziekteverloop van dikkedarmkanker. 

Zijn werkzaamheden bij het kenniscentrum beslaan onder andere het bijhouden van de wetenschappelijke literatuur en maatschappelijke ontwikkelingen omtrent suiker in relatie tot voeding en gezondheid. Deze informatie wordt gebruikt in diverse communicatie-uitingen.

Afdrukken

Dr.ir. Harm van Baar

Manager Voeding en Gezondheid

LINKEDIN »  TWITTER »

Informatiemap nu digitaal beschikbaar!

informatiemapBent u diëtist, voedingskundige intermediair of beleidsmaker? Dan biedt de informatiemap van Kenniscentrum suiker & voeding u achtergrondgegevens zoals samenvattingen van wetenschappelijke literatuur, verschillende position papers en factsheets. Abonnees ontvangen enkele keren per jaar digitale updates van (delen van) de inhoud. Bekijk de complete informatiemap op www.suikerwetenschap.nl

 

Abonneer op updates

deel deze pagina