logo KSV groot transparant

 Onderzoek         Contact  FAQ

Dr.ir. Irene Tijssen, Manager Voeding en Gezondheid

Dr. ir. Irene Tijssen werkt vanaf juni 2019 als manager Voeding en Gezondheid bij Kenniscentrum suiker & voeding. Zij heeft Voeding en Gezondheid gestudeerd aan de Wageningen University en aan de University of Copenhagen en haar master behaald in ‘Sensory Science and Eating Behaviour’. Daarna heeft zij haar promotieonderzoek gedaan aan de Wageningen University op het gebied van productperceptie, smaak en consumentengedrag. Ze heeft tijdens en na haar promotieonderzoek ook gewerkt in het veld van neuromarketing. 

Haar werkzaamheden bij het kenniscentrum beslaan onder andere het bijhouden van de wetenschappelijke literatuur en maatschappelijke ontwikkelingen omtrent suiker in relatie tot voeding en gezondheid. Deze informatie wordt gebruikt in diverse communicatie-uitingen.

Afdrukken

Dr.ir. Irene Tijssen

Manager Voeding en Gezondheid

LINKEDIN »  TWITTER »

Informatiemap nu digitaal beschikbaar!

informatiemapBent u diëtist, voedingskundige intermediair of beleidsmaker? Dan biedt de informatiemap van Kenniscentrum suiker & voeding u achtergrondgegevens zoals samenvattingen van wetenschappelijke literatuur, verschillende position papers en factsheets. Abonnees ontvangen enkele keren per jaar digitale updates van (delen van) de inhoud. Bekijk de complete informatiemap op www.suikerwetenschap.nl

 

Abonneer op updates

deel deze pagina